Menu degustacyjne
Classic Tasting Menu | Prestige Tasting Menu |
Amuse bouche | Amuse bouche |
Toro z tuńczyka błękitnopłetwego, kalarepa, yuzu | „Pizza” z krabem kamczackim, kawior Antonius |
Pizza Wagyu, sos truflowy | Foie gras, jagoda kamczacka, zielony pieprz |
Grillowana ośmiornica, teriyaki, wasabi | Domowe agnolotti, biała trufla |
Comber z jelenia, borowik, seler | Polędwica Wagyu, A5, Kagoshima |
Pre-dessert | Pre-dessert |
Suflet nocciola, lody gianduja | Biała czekolada, wanilia, kawior Antonius |
Petit fours | Petit fours |
440 pln/os 340 pln/os degustacja win | 880 pln/os 700 pln/os degustacja win |
Menu degustacyjne jest serwowane tylko podczas kolacji dla całego stolika, ostatnie zamówienie do godziny 21.00
Do rachunku doliczany jest serwis uznaniowy w wysokości 12,5%