Menu degustacyjne

Classic Tasting Menu

Prestige Tasting Menu

Amuse bouche Amuse bouche
Toro z tuńczyka błękitnopłetwego, kalarepa, yuzu „Pizza” z krabem kamczackim, kawior Antonius
Pizza Wagyu, sos truflowy Foie gras, jagoda kamczacka, zielony pieprz
Grillowana ośmiornica, teriyaki, wasabi Domowe agnolotti, biała trufla
Comber z jelenia, borowik, seler Polędwica Wagyu, A5, Kagoshima
Pre-dessert Pre-dessert
Suflet nocciola, lody gianduja Biała czekolada, wanilia, kawior Antonius
Petit fours

Petit fours

440 pln/os
340 pln/os degustacja win
880 pln/os
700 pln/os degustacja win
Menu degustacyjne jest serwowane tylko podczas kolacji dla całego stolika, ostatnie zamówienie do godziny 21.00
Do rachunku doliczany jest serwis uznaniowy w wysokości 12,5%