Menu degustacyjne

Classic Tasting Menu

Prestige Tasting Menu

Amuse bouche Amuse bouche
Tatar z tuńczyka błękitnopłetwego, kalarepa, yuzu Toro z tuńczyka błękitnopłetwego, kawior Antonius
Pizza Wagyu, sos truflowy Foie gras, truskawka, zielony pieprz
Grillowana ośmiornica, teriyaki, wasabi Krab kamczacki, domowe linguine
„Kaczka po pekińsku” Polędwica Wagyu, A5, Kagoshima
Pre-dessert Pre-dessert
Suflet yuzu, sorbet z bergamotki Biała czekolada, wanilia, kawior Antonius
Petit fours

Petit fours

440 pln/os
340 pln/os degustacja win
880 pln/os
700 pln/os degustacja win
Menu degustacyjne jest serwowane tylko podczas kolacji dla całego stolika, ostatnie zamówienie do godziny 21.00
Do rachunku doliczany jest serwis uznaniowy w wysokości 12,5%