Menu degustacyjne

Classic Tasting Menu

Prestige Tasting Menu

Amuse bouche Amuse bouche
Toro z tuńczyka bluefin Balfego / kalarepa / yuzu Langustynka / bulion / guanciale z Wagyu
Dim sum z Wagyu / A5 Kagoshima / tom yum Sezonowane foie gras / „risotto z kalmara”
Grillowana ośmiornica / teriyaki / wasabi Krab królewski w tempurze / sos chili krab
Comber z Jelenia / foie gras / dynia delica Polędwica Wagyu / A5 / Kagoshima
Pre-dessert Pre-dessert
Suflet czekoladowy / Valrhona / orzech laskowy Biała czekolada / wanilia / kawior Antonius
Petit fours

Petit fours

490 pln/os
Classic wine pairing 350 pln/os
890 pln/os
Prestige wine pairing 700 pln/os
Exceptional wine pairing
2800 pln/os

Gaia & Rey / Gaja / Langhe / Piedmont / Italy / 2022
Grüner Veltliner ‘Unendlich’ / F.X. Pichler / Wachau / Austria / 2021
Château Grillet / Condrieu / Rhône Valley / France / 2010
Château Mouton-Rothschild 1er Grand Cru Classé / Pauillac / Bordeaux / France / 2009
Château d'Yquem / Sauternes / Bordeaux / France / 2015
Menu degustacyjne jest serwowane tylko podczas kolacji dla całego stolika, ostatnie zamówienie do godziny 20.30
Do rachunku doliczany jest serwis uznaniowy w wysokości 12,5%