Menu degustacyjne

Classic Tasting Menu

Prestige Tasting Menu

Amuse bouche Amuse bouche
Toro z tuńczyka błękitnopłetwego, kalarepa, yuzu Foie gras, węgorz, kawior Antonius
„Pizza” z Wagyu, sos truflowy „Risotto” z salsefii i Joselito, trufla Perigord
Grillowana ośmiornica, teriyaki, wasabi Krab kamczacki, domowe linguine
Comber z jelenia, borowik, seler Polędwica Wagyu, A5, Kagoshima
Pre-dessert Pre-dessert
Suflet nocciola, lody gianduja Biała czekolada, wanilia, kawior Antonius
Petit fours

Petit fours

460 pln/os
Classic wine pairing 350 pln/os
880 pln/os
Prestige wine pairing 700 pln/os
Exceptional wine pairing
2800 pln/os

Grüner Veltliner ‘Unendlich’, F.X. Pichler, Wachau, Austria, 2021
Bourgogne Rouge, Domaine Leroy, Burgundy, France, 2018
Gaia & Rey, Gaja, Langhe, Piedmont, Italy, 2021
Château Mouton-Rothschild, 1er Grand Cru Classé, Pauillac, Bordeaux, France, 2009
Château d'Yquem, Sauternes, Bordeaux, France, 2015
Menu degustacyjne jest serwowane tylko podczas kolacji dla całego stolika, ostatnie zamówienie do godziny 21.00
Do rachunku doliczany jest serwis uznaniowy w wysokości 12,5%