Menu degustacyjne
Classic Tasting Menu | Prestige Tasting Menu |
Amuse bouche | Amuse bouche |
Tatar z tuńczyka błękitnopłetwego, kalarepa, yuzu | Toro z tuńczyka błękitnopłetwego, kawior Antonius |
Pizza Wagyu, sos truflowy | Foie gras, truskawka, zielony pieprz |
Grillowana ośmiornica, teriyaki, wasabi | Krab kamczacki, domowe linguine |
„Kaczka po pekińsku” | Polędwica Wagyu, A5, Kagoshima |
Pre-dessert | Pre-dessert |
Suflet yuzu, sorbet z bergamotki | Biała czekolada, wanilia, kawior Antonius |
Petit fours | Petit fours |
440 pln/os 340 pln/os degustacja win | 880 pln/os 700 pln/os degustacja win |
Menu degustacyjne jest serwowane tylko podczas kolacji dla całego stolika, ostatnie zamówienie do godziny 21.00
Do rachunku doliczany jest serwis uznaniowy w wysokości 12,5%