Menu degustacyjne
| Classic Tasting Menu | Prestige Tasting Menu |
| Amuse bouche | Amuse bouche |
| Toro z tuńczyka bluefin Balfego / kalarepa / yuzu | Langustynka / bulion / guanciale z Wagyu |
| Dim sum z Wagyu / A5 Kagoshima / tom yum | Sezonowane foie gras / „risotto z kalmara” |
| Grillowana ośmiornica / teriyaki / wasabi | Krab królewski w tempurze / sos chili krab |
| Comber z Jelenia / foie gras / dynia delica | Polędwica Wagyu / A5 / Kagoshima |
| Pre-dessert | Pre-dessert |
| Suflet czekoladowy / Valrhona / orzech laskowy | Biała czekolada / wanilia / kawior Antonius |
| Petit fours | Petit fours |
| 490 pln/os Classic wine pairing 350 pln/os | 890 pln/os Prestige wine pairing 700 pln/os |
Exceptional wine pairing
2800 pln/os
Gaia & Rey / Gaja / Langhe / Piedmont / Italy / 2022
Grüner Veltliner ‘Unendlich’ / F.X. Pichler / Wachau / Austria / 2021
Château Grillet / Condrieu / Rhône Valley / France / 2010
Château Mouton-Rothschild 1er Grand Cru Classé / Pauillac / Bordeaux / France / 2009
Château d'Yquem / Sauternes / Bordeaux / France / 2015
2800 pln/os
Gaia & Rey / Gaja / Langhe / Piedmont / Italy / 2022
Grüner Veltliner ‘Unendlich’ / F.X. Pichler / Wachau / Austria / 2021
Château Grillet / Condrieu / Rhône Valley / France / 2010
Château Mouton-Rothschild 1er Grand Cru Classé / Pauillac / Bordeaux / France / 2009
Château d'Yquem / Sauternes / Bordeaux / France / 2015
Menu degustacyjne jest serwowane tylko podczas kolacji dla całego stolika, ostatnie zamówienie do godziny 20.30
Do rachunku doliczany jest serwis uznaniowy w wysokości 12,5%

